SUSTAINABILITY

We moeten beter voor onze wereld zorgen. Geen uitvluchten. Geen half werk. Maar waar moet je beginnen? Hier moet je beginnen! Printing Heroes is jouw partner in duurzaam groot formaat printen.

De groot formaat print branche heeft nog een lange weg te gaan waar het om duurzaamheid gaat: een aantal van de meest gebruikte materialen zijn de slechtst denkbare opties, zowel voor het milieu als voor degenen die er mee moeten werken. Daarom verwerken we bij Printing Heroes bijvoorbeeld geen PVC’s en (eco)solvent inkten.

Natuurlijk is materiaalgebruik niet het enige vlak waarop winst te behalen is. We zijn ook continu bezig met het verminderen van het energieverbruik en de afvalproductie en hebben aandacht voor hoe de energie die we verbruiken wordt opgewekt en wat er gebeurt met het afval dat we produceren.

En we delen; wij willen niet het enige bedrijf op de markt zijn dat voor het milieu zorgt. Ons doel is om de branche te helpen verduurzamen in plaats van duurzaamheid alleen als een marketingtool te gebruiken.